ZZP Bemiddeling

DE VOORDELEN VOOR JOU ALS ZZP’er:

JIJ BENT DE ZZP’er, ZELFSTANDIG PROFESSIONAL

Jij bent specialist op je eigen vakgebied! En hebt gekozen om dit als zzp’er uit te voeren. Dat is vaak een keuze voor vrijheid en onafhankelijkheid, met projecten die het beste bij jou passen. Misschien ben je minder goed in prijsonderhandelingen, opstellen van overeenkomsten, facturatie, boekhouding, acquisitie of netwerken? Dat kun je uitbesteden! Denk aan een accountant voor de boekhouding of een verzekeringsadviseur voor de verzekeringen. Op die manier is De Brug Groep voor jou een intermediair om jou te helpen met nieuwe opdrachten.

De Brug Groep als bemiddelaar is als derde partij uitsluitend betrokken in een adviserende en faciliterende rol. De opdrachtgever blijft direct opdrachtgever van de zzp’er. Om deze rol te verduidelijken en om het doel van ZZP bemiddeling vast te leggen hebben we gekozen om ons werk uit te voeren volgens de eisen van het certificaat ZZP intermediair van het NBBU.  Elk jaar wordt een audit uitgevoerd ter controle van naleving van wetgeving.

Renner

WAT DOET DE BRUG GROEP VOOR ZZP’ers

De Brug Groep biedt zzp’ers hulp en expertise aan als intermediair bij het vinden van nieuwe opdrachten.

In een gesprek kijken we naar jouw beschikbaarheid, kwaliteiten en wensen. Binnen ons enorme regionale netwerk van meer dan 1200 bedrijven vinden we dé partij die interesse heeft in jouw kwaliteiten. Kortom: het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van projectmatig werk.

We adviseren je over tarieven, wet- en regelgeving, ondernemerszaken, documentenbeheer en het opstellen van overeenkomsten goedgekeurd door de belastingdienst.

Ook bieden we ondersteuning bij facturatie en financiën en we betalen jouw facturen (na goedkeuring) binnen een week, zodat jij geen geldzorgen hebt. Dit ongeacht of de opdrachtgever ons heeft betaald.

DE TARIEVEN

Als eerste willen we stellen dat jíj de ZZP er bent! Jij weet wat je waard bent in je werk. In grote lijnen kunnen we stellen dat wij bemiddelen voor MBO projecten met als richtlijn tarieven tussen de € 35.- en € 55.- euro per uur (ex btw of btw verlegd).

PROJECTEN

Op onze website geven we aan of een opdrachtgever binnen bepaalde functies projecten heeft voor zelfstandigen. Wil je zien welke mogelijkheden er op dit moment zijn: klik dan hier!

Jouw aanmelding is compleet als je naast je NAW gegevens bijvoegt:

  • een juiste inschrijving KVK (Kamer van Koophandel)
    • niet ouder dan 3 maand
    • met SBI codes die passen bij het werk wat je doet

Via deze link kun je zoeken naar je eigen bedrijf in het handelsregister van de KVK.

× Hoe kan ik je helpen?