Werknemer

WELKOM BIJ DE BRUG GROEP, INTERMEDIAIR – DETACHERING - UITZENDBUREAU LOCHEM​

MENSEN MAKEN HET VERSCHIL, WIJ WILLEN VOOR JOU HET VERSCHIL MAKEN!​

DE VOORDELEN ALS WERKNEMER VAN DE BRUG:

DE ZOEKTOCHT

Ondanks dat werk soms voor het oprapen lijkt te liggen, is het voor velen niet makkelijk om juist díe werkplek of dát team te vinden waar hij/zij zich thuis voelt. Het is soms lastig zoeken naar het juiste bedrijf, of die speciale vacature. Kun je genoeg verdienen om je lasten te betalen? Hoe pak je je sollicitatie aan? Passen de gestelde eisen bij jou? Is dit de goede stap in jouw loopbaan? Pas jij bij dit bedrijf? Allemaal vragen die opkomen als je een andere baan wilt. Wij zijn er om jou, de toekomstige werknemer, bij die zoektocht te helpen! Wij hebben inzicht in de regionale arbeidsmarkt, kennen de spelers en de teams en weten wanneer een opstelling succes kan hebben. 

PERSOONLIJK

Om jou te helpen bij jouw zoektocht naar werk, is het wél nodig dat we jou persoonlijk leren kennen. Pas wanneer we de sterke en minder krachtige punten van jouw talent kennen, kunnen we de beste match met een team voor jou maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen en succes kan ervaren. Daarom willen we weten hoe jij je eigen toekomst ziet. Waar wil je staan over 5 jaar? En wat is daarvoor nodig om dat te bereiken? 

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn, maak dan een afspraak!

OP AFSPRAAK

Deze kennismaking kost tijd en die investeren we graag in jou. Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd hebben voor een goede kennismaking, werken wij op afspraak.  

Zo weten wij zeker dat er voldoende gelegenheid is om jouw doelen en kwaliteiten in kaart te brengen en dit te vertalen naar een oplossing voor onze opdrachtgever en zijn team.

ZAAKWAARNEMERS

RIK, CHRIS en ROALD zijn jouw zaakwaarnemers; zij behartigen jouw belang!

Rik Willemsen
Zaakwaarnemer

Chris de Jong
Zaakwaarnemer

Roald Wolbert
Zaakwaarnemer

DE BRUG GROEP

De Brug Groep is een overkoepelende naam, omdat we specialisaties bieden binnen meerdere sectoren en verschillende vormen van dienstverlening. Deze verschillen worden aangeduid met bijpassende kleuren:

  • De Brug groep groen: Bouw, productie en logistiek
  • De Brug groep blauw: Techniek en Installatietechniek
  • De Brug groep geel: Platform Techniek de Brug – scholing opleiding en ontwikkeling
× Hoe kan ik je helpen?