Werknemer

DE VOORDELEN ALS WERKNEMER VAN DE BRUG:

DE ZOEKTOCHT

Ondanks dat werk soms voor het oprapen lijkt te liggen, is het voor velen niet makkelijk om juist díe werkplek of dát team te vinden waar hij/zij zich thuis voelt. Het is soms lastig zoeken naar het juiste bedrijf, of die speciale vacature. Kun je genoeg verdienen om je lasten te betalen? Hoe pak je je sollicitatie aan? Passen de gestelde eisen bij jou? Is dit de goede stap in jouw loopbaan? Pas jij bij dit bedrijf? Allemaal vragen die opkomen als je een andere baan wilt. Wij zijn er om jou, de toekomstige werknemer, bij die zoektocht te helpen! Wij hebben inzicht in de regionale arbeidsmarkt, kennen de spelers en de teams en weten wanneer een opstelling succes kan hebben. 

PERSOONLIJK

Om jou te helpen bij jouw zoektocht naar werk, is het wél nodig dat we jou persoonlijk leren kennen. Pas wanneer we al jouw wensen en de sterke en minder krachtige punten van jouw talent kennen, kunnen we de beste match met een team voor jou maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen en succes kan ervaren. Daarom willen we weten hoe jij je eigen toekomst ziet. Waar wil je staan over 5 jaar? En wat is daarvoor nodig om dat te bereiken? 

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn, maak dan een afspraak!

Deze kennismaking kost tijd en die investeren we graag in jou. Zo weten wij zeker dat er voldoende gelegenheid is om jouw doelen en kwaliteiten in kaart te brengen en dit te vertalen naar een oplossing voor onze opdrachtgever en zijn team.

 

VERWIJS EN VERDIEN

Ken jij andere mensen die graag een passende baan willen? En wil jij hen graag helpen en tegelijkertijd zelf er iets aan over houden? Die mogelijkheid is er door middel van verwijs en verdien! 

Wanneer jij als ambassadeur voor ons aan de slag gaat, kun je regelmatig mensen bij ons voorstellen. En net zo regelmatig daar een vergoeding voor ontvangen. Wil je hier alles over weten klik dan op de foto rechts.

 

 

ZAAKWAARNEMERS

RIK is jouw zaakwaarnemer; hij behartigd jouw belang!

Rik Willemsen
Zaakwaarnemer

DE BRUG GROEP

De Brug Groep is een overkoepelende naam, omdat we specialisaties bieden binnen meerdere sectoren en verschillende vormen van dienstverlening. De overeenkomst is dat we werkenden en werkgevers verbinden. Er zijn verschillen in de aanpak of uitvoering daarvan:

  • Detacheren; verbinden voor langere perioden 
  • Werving & Selectie; zoeken en selecteren van de juiste medewerker
  • ZZP bemiddelen; voor de flexibele invulling van taken