Werkgever

WELKOM BIJ DE BRUG GROEP, INTERMEDIAIR – DETACHERING - UITZENDBUREAU LOCHEM​

MENSEN MAKEN HET VERSCHIL, WIJ WILLEN VOOR JOU HET VERSCHIL MAKEN!​

IK BEN WERKGEVER en ZOEK TALENT

“Ondernemers weten veel, maar niet alles.”  

Hoe kan ik als werkgever mijn team het best samenstellen?  
Waar vind ik de juiste man/vrouw voor dat werk?  
Hoe kan ik een contract met een medewerker aangaan terwijl ik niet zeker ben van de toekomst?  

De Brug kan daarbij helpen, door het opstellen van de vacature en de promotie daarvan. Het benaderen van kandidaten. Het selectieproces. De onderhandelingen met de werknemer uit handen nemen. Als werkgever kun je verder met bedrijfsvoering, terwijl het aanvullen van je team professioneel uitgevoerd wordt. 

OP ZOEK NAAR TALENTEN?

Vanuit verschillende invalshoeken komen wij in contact met ‘onze’ talenten. Onder andere door promotie van verschillende vacatures en andere vormen van werving, spreken wij met mensen die we graag aan ons willen binden, waarvoor wij kansen zien op de arbeidsmarkt. 

We hebben gemerkt in de afgelopen periode dat tijd een factor kan zijn bij het slagen van dé perfecte match. Om zo snel mogelijk ná het intakegesprek, jullie op de hoogte te kunnen brengen, hebben we een online omgeving ingericht.  Wij noemen deze online omgeving: talent alert.  

Hiermee kunnen we (zoals bijvoorbeeld in de huizenmarkt ook gebeurt) snel en vóórdat de werkelijke voorstel rondes beginnen deze talenten bij jou onder de aandacht brengen. 

WAAROM TALENT ALERT

Jij wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer wij een talent gescout hebben 
Er is keuze voor verschillende sectoren 
Het aanbod is specifiek voor jouw bedrijf 
Geen onnodige e-mails 

 Meld je aan!

Talent renner

Ik ben werkgever
en zoek talenten

HR ONDERSTEUNING

Ook HR medewerkers en teams kunnen we professioneel ondersteunen. We zien vaak dat deze professionals opgeslokt worden door het bestaande team aan medewerkers, uitvoering van de cao richtlijnen en het informeren van het management. Daardoor blijft onvoldoende tijd over om te besteden aan de zoektocht naar nieuw talent. Met de input van het HR team kunnen wij heel specifiek sourcen en betrekkelijk snel mogelijk nieuwe medewerkers voorstellen.

MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Het compliment dat we het vaakst horen is dat we niet zomaar mensen voorstellen. We verdiepen ons in het bedrijf, het team, het werk en de kandidaten die hiervoor beschikbaar zijn. We bouwen met zowel de kandidaten als de bedrijven een persoonlijke band op, zodat we de best mogelijke match kunnen maken.

DE MATCH

Wanneer de match er is zijn er alleen maar winnaars. Een blije medewerker, goede nieuwe talenten voor de opdrachtgever, het team dat blij is met de nieuwe collega én wij als we zien dat alle partijen tevreden zijn. Onze ‘personal trainers’ hebben in de markt gewerkt, met als voordeel dat alles vloeiender verloopt omdat we dezelfde taal spreken.

CERTIFICERING

Voldoen aan alle normeringen en certificaten is voor ons vanzelfsprekend. Zie onze footer voor de verschillende certificaten. We zijn op de hoogte van alle wetten en regels rondom de arbeidsmarkt. Niet alleen omdat klanten het vragen, maar vooral omdat we zelf vinden dat dit belangrijk is. Opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat de contracten goed in elkaar zitten, dat medewerkers eerlijk beloond worden en loonheffingen op tijd betaald worden. Zo kunnen zij zich focussen op hun eigen vakgebied. 

DE BRUG GROEP

De Brug Groep is een overkoepelende naam, omdat we specialisaties bieden binnen meerdere sectoren en verschillende vormen van dienstverlening. Deze verschillen worden aangeduid met bijpassende kleuren:

De Brug groep groen Bouw, productie en logistiek

De Brug groep blauw Techniek en Installatietechniek

De Brug groep geel Platform Techniek de Brug – scholing opleiding en ontwikkeling

× Hoe kan ik je helpen?