Over Ons

Met als specialisatie de sectoren: Logistiek, Productie, Bouw en Techniek weten wij alles van deze vakgebieden. We kennen de bedrijven in de regio en weten naar welk talent zij op zoek zijn. Wanneer we jou gesproken hebben weten we waar jij het best tot je recht komt én welk team precies jouw kwaliteiten kan inzetten. Op een persoonlijke manier maken wij de match tussen jou als iemand die (ander) werk zoekt en een bedrijf dat een medewerker zoekt.

De Brug Groep maakt “de match” tussen werkgever en werknemer.

Die persoonlijke manier houdt in dat we met iedereen in gesprek gaan. Zowel met de werkgever als de werknemer. Zo kunnen we het bedrijf zien, de sfeer proeven en weten waarom iemand een huidige baan op zou zeggen voor deze mooie functie.

Daarná gaan we met alle potentiële medewerkers in gesprek om echt te begrijpen wat iemand wil of zoekt. We luisteren en stellen veel vragen.

Pas als beiden, kandidaat en vacature, goed in beeld zijn maken we de match en doen we een voorstel. Pas dán gaat het beginnen voor werknemer en werkgever.

Omdat wij ervaren dat er veel overeenkomsten zijn tussen sport en werk, noemen wij het de match tussen talent en team.

Team de brug groep

MENSEN MAKEN HET VERSCHIL, WIJ WILLEN VOOR JOU HET VERSCHIL MAKEN!

Arjan Bruggeman
Chef d’équipe

Monique Tijs
Coach

Rik Willemsen
Zaakwaarnemer

Chris de Jong
Zaakwaarnemer

Stan Bruggeman
Technical Manager

Carmilla Bruggeman
Vliegende keep

DE VISIE VAN DE BRUG

De BRUG wil dat iedereen fluitend naar zijn werk gaat!  

Werk wat bij jou past máákt je leven compleet, je wordt er sterk en positief van. Je wordt gewaardeerd en raakt geïnspireerd. Je werkt aan jezelf, voor een mooi bedrijf en voor de maatschappij. Hierdoor kun je trots zijn op jezelf.  

Dat gaat niet vanzelf, maar als eenmaal resultaat is behaald, is het de moeite waard!

DE MISSIE VAN DE BRUG

We zijn allemaal op de wereld om elkaar te helpen. Als je een ander helpt dan help je jezelf.  Wanneer je iets moois van jezelf aan de wereld geeft, wordt de wereld beter. Wij helpen jou bij het vinden van die mooie uitdagende baan, het juiste team en wat daarvoor nodig is. Is dit ontwikkeling, scholing of hulp op financieel gebied voor je geestelijke of lichamelijke gezondheid? We zijn er voor jou, we zijn jouw zaakwaarnemer.

Hier worden bedrijven en teams weer blij van. Een WIN-WIN situatie voor allemaal.

DE BRUG GROEP

De Brug Groep is een overkoepelende naam, omdat we specialisaties bieden binnen meerdere sectoren en verschillende vormen van dienstverlening. De overeenkomst is dat we werkenden en werkgevers verbinden. Er zijn verschillen in de aanpak of uitvoering daarvan:

  • Detacheren; verbinden voor langere perioden 
  • Werving & Selectie; zoeken en selecteren van de juiste medewerker
  • ZZP bemiddelen; voor de flexibele invulling van taken
× Hoe kan ik je helpen?