De weken tijdens Corona

Er zijn medewerkers van ons die tijdens deze Corona – tijd niet aan het werk kunnen. Ze kunnen bijvoorbeeld niet bij hun inlener aan de slag omdat er minder werk is. De regering heeft een mooie regeling in het leven geroepen die zorgt dat deze mensen doorbetaald kunnen worden. Wij hebben gekozen met deze regeling (NOW) mee te doen.

Het betekent dat niet alleen de regering maar ook wij van DE BRUG flink investeren om onze medewerkers aan ons en aan hun inleners te binden. De medewerkers krijgen hun salaris doorbetaalt, wij vragen daarvoor in de plaats dat zij iets doen voor de samenleving. Vóór wat – hóórt wat.

We moeten het tenslotte samen doen!

In deze blog geven we voorbeelden van de activiteiten van onze medewerkers. We zijn trots op hen!

  • Gert z’n gehandicapte broer zit al weken in zijn verzorgingshuis in quarantaine. Hij verzamelt en maakt filmpjes die hij op afstand uitzendt. De verzorgsters hebben dan even de handen vrij als de cliënten naar zijn “show” kijken.
  • En hij helpt bij het inrichten van een noodhospitaal.
  • Sidney helpt ouderen/kennissen en zijn familie. Hij zorgt er voor dat deze mensen sociale contacten hebben. Een oom is alleen en erg eenzaam. Hij houdt ze gezelschap en doet boodschappen als het nodig is .
  • Jantine doet de boodschappen voor haar 80 jarige buurman en heeft zijn ramen gewassen.
  • Jorrit helpt zijn opa en oma waar het kan, met bijvoorbeeld boodschappen.
  • Joris gaat laswerk doen aan stoelen voor een Horecabedrijf wat in zwaar weer zit en een goede relatie is van het bedrijf waar hij normaal gesproken werkt. Samen gaan ze kijken hoe ze de juiste materialen kunnen vinden, de stoelen staan in de werkplaats bij het bedrijf, dus als hij aan de slag gaat, spreekt hij zijn collega’s.De eigenaar van het bedrijf verdient hier niets aan, de Horeca ondernemer betaalt er niets voor.

We moeten het samen doen en er zijn ook positieve kanten aan deze Corona-crisis. Als je die maar wilt zien!
Wat is jouw initiatief?? Laat het ons weten, dan kunnen we dit positieve nieuws naar buiten brengen.

Vragen of hulp nodig? Bel of mail ons; info@debrug-personeel.nl of

T 0573 844623.

De Brug Personeel

Ga Naar
× Hoe kan ik je helpen?